tisdag 19 oktober 2010

Zinkhusby.

Jag har ett litet zinkhus på skänken i köket, som jag flyttar på lite titt som tätt eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska göra med det. Så såg jag i någon inredningstidning nyligen att någon hade samlat flera stycken till en by. Tyckte det såg så mysigt ut, så nu tror jag att jag skall börja samla... Kanske kan ha en liten by till jul?



Bild: från webbutiken Broarne.

/S.

2 kommentarer:

  1. Men visst är dom fina zinkhusen!! Har själv också en släng av beroende av att köpa ALLA zinkhus jag ser & har senast iförrgår beställt hem 4 st nya hus från Walters & co !! Jag får helt enkelt inte nog !! gillar verkligen din blogg & din inredning då vi visst har samma smak !! De e mycket man vill ha men tider räcker ju inte till & platsen är de väl lika illa med!!!
    Trevlig höst er !! / fia

    SvaraRadera
  2. Fia: Oj, 4 stycken - då har du en samling direkt :)! Låter som att det kan bli ett beroende så jag kanske ska passa mig, hihi?! Vad roligt att du gillar bloggen - det går lite i vågor, ibland har jag inspiration och ibland är det lite sämre med det, alternativt tidsbrist. Trevlig höst själv! Kram, kram.

    SvaraRadera