söndag 31 maj 2009

Därav inga inlägg...

Städat övervåningen.Valt behandling till golven. Vaxat golven på övervåningen. Vaxet blev inte bra. Slipat om golven. Städat igen. Provvaxat i annan nyans. Fortfarande inte bra. Valt ett tredje alternativ. Inte som vi tänkt. Orkar inte. Kör på den tredje nyansen. Röjt ur nedervåningen. Åkt till tippen. Tippen stängd - pingstafton. Bränt upp skiten på gården i stället.

Köpt badrumslampa. Elektrikern monterat. Såg den ut så där? Ja happ, den gjorde väl det. Nej, det gjorde den inte. Elektrikern monterat fel. Suck.

Varit och pratat med revisorer. Ska ta hand om ekonomin i M:s bolag. Måste börja bokföra nu. Helst igår. Moms ska betalas in den 12:e. Fattar inte mycket. Måste få hjälp veckan som kommer.

Rensat garderoben på ytterkläder som ska till Röda Korset. Rensat bokhyllan i vardagsrummet. Lagt ur Blocket-annonser. Inga svar än. Någon som vill köpa skrivbord, Billybokhylla, köksstolar?

Druckit rosévin. Dansat i 11 cm höga klackar. Druckit en halv drink. Sjukt med blåsor på fötterna. Åkt taxi hem i en bil kall som en frys. Sovit tre timmar. Upp med Maja. Hängt med trött och gnällig Maja. Fått fina morsdagsrosor.

Om en dryg vecka åker vi till Mallis då ska det vara flyttat och klart. Svartnar och flimrar framför ögonen. Tar en dag i taget. Nu börjar ny vecka.

/S.

7 kommentarer:

  1. Hi, hi... Men det är ett härligt liv :)!

    SvaraRadera
  2. Kämpa på! Det lönar sig ju tillslut! :) kram!

    SvaraRadera
  3. Jennie: Tack söta! Det blir bra och är ju roliga saker. Lite körigt bara :)!

    SvaraRadera
  4. OJ, och jag som gnäller över att jag verkligen måste rensa rabatterna.....

    Vad har du för köks-stolar föresten?

    //Maria

    SvaraRadera
  5. Oki, inget för mig, men de från ellos är ju riktigt najs!

    SvaraRadera
  6. Maria: Förstår det. Inget för mig heller :)!

    SvaraRadera