söndag 11 oktober 2009

Stugan.

Jag och Maja är nyss hemkomna från mamma och pappas stuga i Dala-Floda. Det är verkligen hela familjen (och halva släktens) rekreationsplats. Så fort bilen kör ner för backen mot vattnet och de två timmerstugorna så är all stress, oro och måsten bara borta. Det bästa är att alla årstider har sin charm och den utnyttjas såväl sommar, höst, vinter och vår - tyvärr är vi inte där så ofta som vi önskar. Men varje stund uppskattas enormt. Det bästa är att också min moster med underbara och kära familjemedlemar bara "bor" några hus bort...
Storstugan - med utsikt över sjön och stora bryggan. Här har vi allt vi kan behöva men ändå inte som hemma. Rinnande vatten från bäck på sommaren. Spis, ugn och kylskåp på gasol förstås. 12 volts el så vi kan se på tv en kall höstkväll. Utedass. Precis som det ska vara.
Lillstugan är nu tillbyggd och renoverad i ljus skärgårdsstil. Nu får vi barn (!) plats med våra familjer också.
Pappa på trappen till senaste tillskottet - bastun. I vinter kan vi bada bastu och kika ut mot vattnet samtidigt. Tanken är att det ska bli ett utekar vid strandkanten också och en liten brygga för den som vågar bada isvak.
Jag skulle absolut inte komma i ens nu - fast inte isen har lagt sig...

Brasan, morfar och Basse - Maja är helnöjd.
Sist lite bilder på Maj-Gos från helgen...



Nu blir det "Ensam mamma söker"...
/S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar